Τελευταία επίσκεψη: Τώρα είναι Πέμ Σεπ 09, 2010 6:39 pm

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 3 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 143 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Destinator Version 8
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 25, 2009 3:23 pm 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Τώρα να σας πώ οτι ήταν μια απο τις σπάνιες φορές στη ζωή μου που κατάφερα να τσακωθώ, δεν θα με πιστέψετε.
Επειδή δεν θέλω λοιπόν να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις να υπενθυμίσω οτι εγώ ξεκίνησα το θέμα με τα greeklish ή όπως αλλιώς λέγονται, και εγώ το συνέχισα με τις απαντήσεις μου, αλλα σκοπός μου ήταν να ασχοληθώ με το Destinator 8 και τίποτα άλλο.Γι'αυτο και ξαναζητάω συγνώμη στα Ελληνικά πλέον!
Ετσι λοιπόν θέλω να πώ οτι είστε όλοι φοβεροι, και το εννοώ, τουλάχιστον στην 4η σελίδα :)
Θέλω να σας κεράσω όλους απο 5 σουβλάκια γύρο χοιρινό απ'όλα!!! :)
Επίσης να υπενθυμίσω οτι ο Αντώνης φταίει για όλα! :))))
Οσο αφορά το Destinator 8 ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη, θα το προσπαθήσω και θα σας πώ την ταπεινή μου γνώμη σύντομα.Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν ευπρόσδεκτη βεβαίως βεβαίως γιατί φαίνεται και αυτη η έκδοση να είναι πλήρως διαμορφώσιμη...

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 25, 2009 3:51 pm 
_______
_______
Άβαταρ μέλους

killer55555 έγραψε:
Τώρα να σας πώ οτι ήταν μια απο τις σπάνιες φορές στη ζωή μου που κατάφερα να τσακωθώ, δεν θα με πιστέψετε.

Και για μένα ισχύει το ίδιο... :oops:

Επειδή δεν θέλω λοιπόν να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις να υπενθυμίσω οτι εγώ ξεκίνησα το θέμα με τα greeklish ή όπως αλλιώς λέγονται, και εγώ το συνέχισα με τις απαντήσεις μου, αλλα σκοπός μου ήταν να ασχοληθώ με το Destinator 8 και τίποτα άλλο.Γι'αυτο και ξαναζητάω συγνώμη στα Ελληνικά πλέον!

Ότι και να λες killer55555 δυστυχώς για μένα εγώ έκανα τη μεγάλη φασαρία, και ακόμη και τώρα δεν αισθάνομαι καθόλου καλά γι' αυτό ](*,)

Ετσι λοιπόν θέλω να πώ οτι είστε όλοι φοβεροι, και το εννοώ, τουλάχιστον στην 4η σελίδα :)

Στην επόμενη συνάντηση του φόρουμ, όταν μπορέσω να έρθω, εσύ θα κεράσεις τα σουβλάκια και εγώ τις μπύρες :eat&drink:

χαχαχα

Οσο αφορά το Destinator 8 ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη, θα το προσπαθήσω και θα σας πώ την ταπεινή μου γνώμη σύντομα.Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν ευπρόσδεκτη βεβαίως βεβαίως γιατί φαίνεται και αυτη η έκδοση να είναι πλήρως διαμορφώσιμη...

Ευχαρίστως να ακούσουμε κάποια στιγμή τις εντυπώσεις σου...

Εικόνα Ξόανο (το)

Στην αρχαιότητα τα ξόανα ήταν κακότεχνα συνήθως αγάλματα από ξύλο. Σήμερα ξόανο λέγεται γενικότερα το ομοίωμα του Θεού. Επίσης χρησιμοποιείται και σαν βρισιά για ανθρώπους κουτούς και οκνούς...

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 25, 2009 7:26 pm 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ξέρει κανείς αν εχει βγει skin για να δουλεψει στο ΟΜΝΙΑ.

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 25, 2009 7:31 pm 

**** έγραψε:
Ξέρει κανείς αν εχει βγει skin για να δουλεψει στο ΟΜΝΙΑ.

Σου έχει σταλεί ήδη προειδοποίηση να αλλάξεις το nick σου.

Εσύ την αγνόησες και έκανες ήδη post με αυτό το nick.
Σε παρακαλώ πολύ στείλε μου μέσω pm το νέο nick που προτιμάς, προκειμένου να στο αλλάξω.

Εικόνα

GPS POI (Points Of Intrest)-Σημεία Ενδιαφέροντος-Αγαπημένα-POIs-Favorites-Destinator-Mio-Igo-Miomap-Google-Navimate-Google Earth-Greece-Navigation

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 25, 2009 7:51 pm 

Από: ****
Αποστολή στο: Κυρ Ιαν 25, 2009 6:42 pm
Προς: Geok

Δεν καταλαβα τη ζορη τραβας με το ονομα μαυ ;

Έίναι απαγορευμένη λέξη και κάθε αναφορά στο όνομα σου συμπληρώνεται αυτόματα με *****
Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μιλάς επίσης.

Όπως δεν μου αρέσει και το email σου...

tonexomegalo@*********.com

Πάρε τα προσόντα σου και σε άλλη παραλία....

GPS POI (Points Of Intrest)-Σημεία Ενδιαφέροντος-Αγαπημένα-POIs-Favorites-Destinator-Mio-Igo-Miomap-Google-Navimate-Google Earth-Greece-Navigation

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 25, 2009 8:48 pm 
Αρχάριος χρήστης
Αρχάριος χρήστης

Παρακολουθώ τα σχόλια για το 8 και μου κάνει εντύπωση που δεν έχετε ακόμη ενεργοποιηθεί.
1.Εχει καλύτερα γραφικά.
2.Στον αγγλικό χάρτη σου εκφωνεί και το όνομα του δρόμου που θα πας.
Γενικά αξίζει τον κόπο να ενδιαφερθούμε όπως στο 6,7. αν κάποιος φτιάξει τα ελληνικά και τις κάμερες και τα poi γενικά θα έχουμε ένα ποιο σύγχρονο πρόγραμμα
Μια ερώτηση γιατί κλείνει η οθόνη μετά από ένα λεπτό.

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 25, 2009 9:17 pm 
________ ________
________ ________
Άβαταρ μέλους

jon έγραψε:
Παρακολουθώ τα σχόλια για το 8 και μου κάνει εντύπωση που δεν έχετε ακόμη ενεργοποιηθεί.
1.Εχει καλύτερα γραφικά.
2.Στον αγγλικό χάρτη σου εκφωνεί και το όνομα του δρόμου που θα πας.
Γενικά αξίζει τον κόπο να ενδιαφερθούμε όπως στο 6,7. αν κάποιος φτιάξει τα ελληνικά και τις κάμερες και τα poi γενικά θα έχουμε ένα ποιο σύγχρονο πρόγραμμα
Μια ερώτηση γιατί κλείνει η οθόνη μετά από ένα λεπτό.

Η έκδοση 8 του destinator που κυκλοφορεί, δεν είναι εμπορική έκδοση, παρά κάποια έκδοση, για κάποια ΡΝΑ συσκευή, που με κάποιο τρόπο έφτασε στα χέρια μας.

Προσωπική μου γνώμη και εκτίμηση, δεν αλλάζει κάτι στη "μηχανή" του λογισμικού, δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο όσον αφορά ταχύτητα σε υπολογισμό ή επαναυπολογισμό διαδρομής, δεν διορθώνει τα σπασίματα κίνησης του χάρτη και γενικά δεν έχει να προσφέρει σαν λογισμικό τίποτα περισσότερο από το έντιμο 6 και το παρηκμασμένο 7.

Μια δοκιμή με IGO ή ΤΟΜ ΤΟΜ, ή έστω η ανάγνωση θεμάτων που τα αφορούν, θα είναι αρκετή να σου αλλάξει γνώμη.

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 25, 2009 11:25 pm 
__
__
Άβαταρ μέλους

killer55555 έγραψε:
Πιθανότατα ούτε εσύ θα πιστέψεις ότι το ίδιο ισχύει και για εμένα.

Τέλος καλό όλα καλά. Να ζητήσω συγγνώμη με τη σειρά μου αν το "ύφος" της υπενθύμισης των κανόνων έγινε αιτία "παρεξήγησης".

Το ήθος σου και το ότι είσαι εδώ είναι σαν να τα έχεις ήδη κεράσει. Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σε κάποια από τις συναντήσεις.

Εκτιμούμε τη βοήθεια και τη συμμετοχή σου και να είσαι σίγουρος ότι θα έρθει η ώρα που η πληροφορία θα αρχίσει να ρέει.

Συγγνώμη για το off topic, όφειλα όμως μία απάντηση στο φίλο killer55555 ο οποίος αποδεικνύει ότι το GPSPocketPC είναι μία υγιής παρέα στην οποία δεν χωράνε "εγώ" και παρεξηγήσεις.

Φίλε killer55555 καλώς όρισες και καλή διαμονή

SAMSUNG OMNIA 16GB
DESTINATOR 7.0.0.588.11 - 2008.Q4.114
iGO 8.3.2.91972 - Ελλάδα 2008.10 (c) Tele Atlas - Basemap 2007.07 Data Source (c) NIMA VMAP0 [090424]

Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα... Δουλεύουν μόνο όταν είναι ανοιχτά!
Το σύμπαν συνωμοτεί... όταν δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα!

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 26, 2009 2:22 pm 
Μάχιμο Μέλος
Μάχιμο Μέλος
Άβαταρ μέλους

δουλευει κανονικα στο diamond μου αλλα δεν κανει περιστροφη της οθονης ετσι ωστε η κατευθυνση να ειναι στο πανω μερος.εχω δοκιμασει πολλα skin αλλα τιποτα.εχετε καποια ιδεα;

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Destinator Version 8
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 27, 2009 11:48 pm 
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Hello se όλα τα καλά παιδιά...
Εχω το dest 5.88 σε mio 550 με πολλά προβλήματα όσον αφορά την ανεύρεση στίγματος μολονότι είναι στο stand by. Πρόσφατα που δοκίμασα το IGO 8 για πρώτη φορά ενώ το είχα περάσει πριν ένα χρόνο περίπου είδα άμεσο κλείδωμα στίγματος αλλά όσον αφορά την πλοήγηση μαύρα χάλια... (μου είπε π.χ. όταν ήμουν στην Πανεπιστημίου να στρίψω δεξιά στην Πατησίων!). Αξίζει τον κόπο να περάσω το dest 8? Είναι full ή έχει προβλήματα?
Καλά για την γλώσσα δεν πολυτρελαίνομαι, εύκολα στίγμα να πιάνω και δεν έχω πρόβλημα...

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 28, 2009 12:35 pm 
__
__
Άβαταρ μέλους

Νομίζω ότι η απάντηση του mastoris than. 3 post πριν από το δικό σου είναι η απάντηση στο ερώτημά σου

SAMSUNG OMNIA 16GB
DESTINATOR 7.0.0.588.11 - 2008.Q4.114
iGO 8.3.2.91972 - Ελλάδα 2008.10 (c) Tele Atlas - Basemap 2007.07 Data Source (c) NIMA VMAP0 [090424]

Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα... Δουλεύουν μόνο όταν είναι ανοιχτά!
Το σύμπαν συνωμοτεί... όταν δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα!

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 29, 2009 10:04 am 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Kalhmera! Mhpws gnwrizei kapoios kati sxetika me skin gia to OMNIA??? euxaristw

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 30, 2009 9:00 pm 

Σε παρακαλώ όχι greeklish...

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 02, 2009 5:40 pm 
__
__
Άβαταρ μέλους

Destinator 8?
Ισως το καλύτερο ανέκδοτο της χρονιάς που πέρασε! :lol:

iGO8
TechrifricWay
Becker
iGO Media
Magellan
iGO amigo
Alpine
iGO MyWay - iphone

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 11, 2009 1:07 pm 
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Παιδιά μόλις τώρα το πέρασα αλλά διαπίστωσα ότι δεν ακούω ήχο, ούτε υπάρχει κάτι στο μενού για φωνή...

Ισχύει???

Κορυφή
Χωρίς σύνδεση Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 143 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 3 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Μετάβαση σε: